Ara

Kurumumuz tarafından Genel hedef: Psikolojik sağlamlığa yönelik öğretmen ve veli kitapçığı ile öğrenci sunumu hazırlanmıştır.

Kas

İçerik belirleme komisyonu tarafından 2023-24 eğitim öğretim yılı için hazırlanan yerel hedefimiz "İletişim Becerileri" ile ilgili içerikler yayınlandı.

May

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Rehberlik İhtiyaçları Beelirleme Anketlerinin (RİBA) güncellenme çalışmaları tamamlandı. Güncellenen Anket Formlarına aşağıda verilen linklerden erişim sağlayabilirsiniz..

Şbt

Genel ve Yerel Hedeflerimize yönelik öğrenci,veli ve öğretmenlere yönelik iöerikler hazırlanmıştır.

Haz

Kurumumuz psikolojik danışmanlarından İlknur ÇETİN DALGIÇ tarafından, rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olmayan okullardaki 8. sınıf öğrencilerine yönelik "LGS MOTİVASYONU" konulu eğitim verilecektir. Eğitim zoom üzerinden olacaktır. Eğitim tarihi zoom linki aşağıda verilmiştir.

İlknur Çetin Dalgıç is inviting you to a scheduled Zoom meeting.   Topic: Lgs Motivasyonu Time: 2 Haziran 2021  Saat: 11:00   Join Zoom Meeting https://us04web.zoom.us/j/76299056456?pwd=LzNFK0VUT21lYUhJQjJZbHJWUGdNUT09   Meeting ID: 762 9905 6456 Passcode: siirtram

May

İlimizde çalışan psikolojik danışmanlar ve rehber öğretmenler için psikoterapist Fatih PULAT tarafından 'Psikoterapide İlk Görüşme Teknikleri' konulu eğitim verilecektir.

Eğitim 10 Mayıs Pazartesi günü saat 21:00' zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.

ZOOM LİNKİ AŞAĞIDADIR

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 797 9338 1117

Passcode: siirtram

May

2021-2022 Eğitim-Öğreim yılı okul ve il rehberlik ihtiyaçlarının  belirlenmesi için rehber öğretmen/psikolojik danışman olan ve olmayan okulların tamamında Mayıs ayı içerisinde RİBA(Rehberlik İhiyaçları Belirleme Anketi)'  ların uygulanması gerekmektedir. Uygulanan RİBA( Okul Sonuç Çizelgeleri) sonuçlarının excel formu şeklinde formatı bozulmadan 28.05.2021 tarihi mesai bitimine kadar Rehberlik Araştırma Merkezi mail( siirtrampdr@gmail.com) adresine gönderilmesi gerekmektedir.

NOT: Anketlerin uygulanması sürecindeki iş ve işlemlerin yönergeler doğrultusunda yapılması önem taşımaktadır. Veli ve öğrenci anketleri ile sınıf (veli-öğrenci) sonuç çizelgelerinin doldurulmasından sınıf rehber öğretmenleri sorumludur. Okul (veli-öğrenci-öğretmen) sonuç çizelgelerinin doldurulmasından ise okul psikolojik danışmanları sorumludur. Okul psikolojik danışmanı bulunmayan okullarımızda ise bu görevler ilgili okul idaresi tarafından yerine getirilmelidir.

Formlara ulaşmak için TIKLAYINIZ

May

Kurumumuz psikolojik danışmanlarından Taşkın ÇEMREK ve İsa KARS tarafından, ilimize yeni atanmış olan psikolojik danışmanlara danışmanlık tedbiri eğitimi verilmiştir.

Danışmanlık tedbiri el  kitabına ulaşmak için TIKLAYINIZ

Mrt

Ayna Danışmanlık Mekezinde çalışan Uzm. Psikolojik Danışman Şule Acar 11.03.2021  tarihinde 19.00'da online olarak zoom üzerinden Siirt'teki psikolojik danışmanlara kariyer planlama eğitimi verecektir.

Zoom linki aşağıdaki gibidir:

Meeting ID: 721 1461 7448

Passcode: siirtram