Etiket Sonuçları: siirtram

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı içerisinde yapılacak olana BİLSEM Tanılama ve Yerleştirme Sınavlarına yönelik bilgilendirme çalışmaları yapılmıştır.. Çalışmaya ilkokul idareciler, psikolojik danışmanlar ve sınıf öğretmenleri katılım göstermiştir.

Tanıtım Sunusuna Erişmek İçin Tıklayınız..

Klavuz ve Videolara Erişmek İçin Tıklayınız...

Kas

İçerik belirleme komisyonu tarafından 2023-24 eğitim öğretim yılı için hazırlanan yerel hedefimiz "İletişim Becerileri" ile ilgili içerikler yayınlandı.

May

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Rehberlik İhtiyaçları Beelirleme Anketlerinin (RİBA) güncellenme çalışmaları tamamlandı. Güncellenen Anket Formlarına aşağıda verilen linklerden erişim sağlayabilirsiniz..

Ekm

Siirt İli Psikososyal Koruma, Önleme ve Krize Müdahale Ekibi Öncülüğünde, Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Arif Oruç GÜRLEK'in katılımı ile ilimizde bulunan psikolojik danışman/rehber öğretmenlerin sahada karşılaştıkları sorunların çözümüne katkı sağlamaya yönelik olarak Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri(ADM)'nden Psikolog Uğur TAM, Çocukl İzlem Merkezi(ÇİM)'nden Çocuk Gelişim Uzmanı Bahar KAMBUROĞLU, Yeşilay Danışmanlık Merkezi(YEDAM)'nden Sosyal Hizmet Uzmanı İlknur ALTAN GÜZEL tarafından bu kurumların tanıtımı yapıldı.

Şbt

Genel ve Yerel Hedeflerimize yönelik öğrenci,veli ve öğretmenlere yönelik iöerikler hazırlanmıştır.