Etiket Sonuçları: Tanıtım

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı içerisinde yapılacak olana BİLSEM Tanılama ve Yerleştirme Sınavlarına yönelik bilgilendirme çalışmaları yapılmıştır.. Çalışmaya ilkokul idareciler, psikolojik danışmanlar ve sınıf öğretmenleri katılım göstermiştir.

Tanıtım Sunusuna Erişmek İçin Tıklayınız..

Klavuz ve Videolara Erişmek İçin Tıklayınız...

Ekm

Siirt iline 2023-2024 Eğitim öğretim yılında atanan psikolojik danışman ve rehber öğretmenlere yönelik Rehberlik ve Araştırma Merkezimiz tarafından yıl içerisinde yapmaları gereken rehberlik hizmetleri, okul iş ve işlemleri ile ilgili bilgilendirme ve uyum semineri gerçekleştirildi. Oryantasyon toplantısı Kurum müdürümüz sayın Kamil BEYAN'ın açılış Konuşması, Bölüm başkanı Metin YILDIZ ve Esra BULUT, Merve KARADEMİR, Merve AYDEMİR Ve Ali Haydar ERKAN'ın sunumlarıyla gerçekleştirildi.